top of page

Конференція для пасторів та команд служіння «Дух лідерства»

17 серп. 2023 р.

проповідує

Євген Кисельов, Олександр Беспалов

Ця пастирсько-лідерська конференція - це бачення, яке ми отримали від Господа для того, щоб приготувати святих на діло служіння.

2500

Доступ назавжди

Багато людей очікує жнива душ, пробудження або якийсь особливий рух Господа, але ми маємо зрозуміти, що Бог вже все нам дав. Ісус сказав ще дві тисячі років тому:

«Тоді Він промовив до своїх учнів: «Жнива насправді великі, а робітників мало, тож просіть Господа жнив, щоб послав робітників на жнива Свої». (Мт. 9:37-38).

Ісус сказав що жнива душ людських вже великі, тому питання не в жнивах, а в робітниках. Це не час очікування жнив, це час підготовки робітників, щоб зібрати жнива, які вже поспіли. Це не ми чекаємо Бога, це Він чекає нас!


Богу потрібні здорові, зрілі та тверезі та функціонуючі команди служіння для виконання Його плану на цій землі. На прикладі Йосипа ми можемо побачити образ того, як він відчинив усі наповнені комори під час голоду на землі, де був зібраний хліб. Ми повинні прийняти цю мудрість від Господа та готовити здорові команди служіння, які будуть, як ці «комори» які зможуть прийняти врожай душ, та «нагодувати» людей Євангелію Божої благодаті.

Для того, щоб бути хорошим лідером, потрібно жити в стані підготовки для чогось більшого та кращого. Потрібно розвивати у собі дух віри та здатність доносити ваше бачення до інших людей. Боже благовоління — це свідчення Божого схвалення. Лідер, який навчається бути найкращим лідером, приймає благовоління Боже. Просування завжди притягується до духу підготовки.


Послання на цій конференції будуть збудовувати пасторів та лідерів служіння.

Послання на цій конференції будуть забудовувати тих, хто знаходиться в команді служіння.


Не гайте час! Час готуватися! Вас чекає багато Слова Божого, атмосфера віри та натхнення! Ми чекаємо вас!

bottom of page